Sos Gleu

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt. 1 kg de Sos
  • Usturoi 0,200kg
  • Iaurt gras 0,350 kg
  • Ulei de masline 0,080 L
  • Apa minerala 0,120 L
  • Miere de albine 0,250
  • Sare 0,030 kg

Mod de preparare

Pregatire:

Usturoiul se curata si se zdrobeste.

Preparare:

Din usturoi,ulei si apa minerala se pregateste un mujdei subtire cu ajutorul unui blender.Cand este gata se adauga iaurtul si mierea si se foloseste in continuare blenderul.Sosul obtinut trebuie tinut la rece pana in momentul servirii.

Sosul trebuie sa aiba o consistenta groasa ca o smantana.

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise