Sos espagnole

Timp pregatire
90 minute

Ingrediente

    Mod de preparare

    Se prepara o supa consome de vita (cu legume pt aroma).

    Se caleste o lingura de faina in 40 g unt, cand este blond-brun

    se adauga 250 ml de supa incetul cu incetul si se amesteca

    departe de foc pentru 15 minute.

    Se adauga patrunjel, piper,sare, o ceapa intepata de 2 cuisoare,

    dafin, cimbru si se pune la fiert la foc mic pt o ora. Se raceste

    se lasa sa se aleaga grasimea, se pune din nou la fiert adaugandu-se

    bulion de rosii. Se fierbe inca 30 de minute pe foc mic.Cand e gata se

    trece prin strecuratoare.

    Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

    Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

    Drob de pui

    O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

    Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

    Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

    Parteneri
    Bucataras.RO

    Desert pasca cu branza si ciocolata

    Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

    Desert pasca cu branza si ciocolata
    Culinar.RO

    Nectar de caise

    Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

    Nectar de caise
    ReteteCulinare.RO

    Tort cu ciocolata si caise

    Tort cu ciocolata si caise