Sos de usturoi cu smantana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 capatana mica de usturoi
  • 1 lingurita sare
  • sucul de la o lamaie
  • 100 ml apa minerala
  • 400 g smantana
  • 2 castraveciori acri
  • hasmatuchi
  • piper praf

Mod de preparare

Intr-un mojar se zdrobeste si se freaca bine usturoiul cu sarea pana se face o pasta. Se pune apoi apa minerala si sucul de lamaie. Aceasta compozitie se toarna peste smantana si se amesteca bine. Castraveciorii se dau pe razatoarea mica si se amesteca cu sosul. Se presara hasmatuchi si putin piper praf.

Se poate servi la carne prajita, friptura, peste, etc.

Se adauga putin suflet.

Pofta buna!

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise