Sos de unt cu miere a la Tradaro

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 200 g miere
  • * 200 g unt
  • * 1 plic zahar vanilat
  • * 100 g stafide

Mod de preparare

- Se pun stafide la inmuiat in apa calda si se lasa 1 ora.

- Se freaca bine intr-un bol untul dupa care se adauga zaharul vanilat si cate putin mierea si se freaca in continuare pana se epuizeaza mierea.

- Se adauga stafidele.

Se serveste la micul dejun cu lapte dulce

Cand se freaca untul se adauga si putin suflet.

Pofta buna!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise