Sos de rosii cu ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g sos de rosii
  • 200 ml bulion de pasare
  • 1oo ml ulei de masline
  • 2 cepe potrivite
  • 2 catei de usturoi
  • 150 g ciuperci
  • 50 ml smantana
  • hasmatuchi
  • 1/2 lingurita cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ciupercile curatate si spalate foarte bine se pun la fiert in apa rece cu un praf de sare.

Ceapa si usturoiul tocate marunt se calesc in uleiul de masline timp de 2-3 minute dupa care se adauga bulionul de pasare si rosiile si se mai lasa la fiert circa 10 minute.

Se adauga ciupercile tocate marunt, cimbru, sare si piper dupa gust si se mai fierbe 3-4 minute.

Dupa ce s-a stins focul se lasa in repaus 2-3 minute apoi se adauga smantana si hasmatuchi.

Se serveste dupa preferinte.

Se pune si un strop de suflet.

Pofta buna!

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise