Sos de mustar cu ou

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura plina cu mustar
  • 50 ml ulei
  • 2 galbenusuri de ou fiert
  • 2 linguri otet de mere
  • 1 lingura smantana
  • 2 lingurite zahar pudra
  • apa
  • 2 fire ceapa verde
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se freaca mustarul cu uleiul turnat treptat (picurat) pana se obtine o maioneza consistenta. Separat se freaca cele 2 galbenusuri cu smantana si zaharul pudra apoi se adauga treptat in maioneza de mustar si se freaca pana se obtine consistenta unei creme.

Se adauga otetul. Apoi se pune apa amestecand atat cat sa rezulte consistenta unui sos.

Se mai adauga ceapa si patrunjelul tocate foarte marunt, apoi sare si piper dupa gust.

Sosul se poate servi la orice fel de salata de cruditati.

Se pune si putin suflet.

Pofta buna!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise