Sos de marar

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 Legatura groasa de marar.
  • 2 Linguri de smantana.
  • 1 Ceasca cu lapte.
  • 1 Ligura de faina(amidon alimentar).
  • 1 Lingura de unt.
  • 1 Lingurita vegeta.

Mod de preparare

Se pune untul intr-o tigaie la foc mic si cand s-a topit,se freaca cu faina in ploaie.Se toarna laptele si se lasa sa dea intr-un clocot.Mararul se taie cat mai marunt.Dupa ce a clocotit de cateva ori,se adauga smantana, mararul,vegeta si se lasa sa mai dea in cateva clocote la foc molcom.Se poate folosi la ciorbe,tocanite,fripturisi chiar la salate.Pofta buna !!!

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Aripioare de pui la cuptor. Reteta simpla, delicioasa si foarte usor de preparat

Prepara aripioare de pui la cuptor cu boia, usturoi, sare si piper. O reteta simpla, delicioasa si foarte usor de facut,...

Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparat

Descopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise