Sos de marar

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Unt 50 g faina 50 g smantana 300 g otet 40 ml marar 1 leg zahar 10 g sare

Mod de preparare

Untul se incalzeste, se adauga faina si se caleste fara a se rumeni. Se stinge cu smantana amestecata cu otet si apa, se adauga o lingurita de zahar, sarea si mararul tocat si se fierbe la un foc domol timp de 20 min.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise