Sos de lamaie cu vin

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 galbenusuri de ou fiert
  • 50 ml suc de lamaie
  • 50 ml suc de portocala
  • coaja de lamaie rasa
  • 1 lingura zahar pudra
  • 1 lingura smantana
  • 50 ml vin alb
  • patrunjel
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se freaca bine galbenusurile cu sucul de lamaie si zaharul pudra. Se adauga coaja de lamaie, smantana si sucul de portocale si se freaca foarte bine.

In final se adauga vinul alb, patrunjel, sare si piper dupa gust.

Este un sos care se poate folosi in salatele de cruditati.

Se adauga si putin suflet.

Pofta buna!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise