SOS DE HREAN

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -30 g faina
  • -30 ml ulei
  • -1/2 l lapte
  • -100 ml smintina
  • -2 linguri cu virf hrean ras
  • -putina zeama de lamiie
  • -putina vegeta
  • -piper(cine vrea)
  • -sare

Mod de preparare

Se prepara un sos alb din faina,ulei si lapte;cind e gata,se ia de pe foc si se pune imediat smintina, amestecata cu putina apa rece.Se sareaza,pipereaza, acreste(sosul) dupa gust.Hreanul,ras prin razatoarea cu gauri mici,se pune in sos,doar in momentul servirii,fara sa mai fiarba,altfel hreanul va da un gust amar.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise