Sos de carne

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -pulpe de pui, partea superioara sau inferioara a pulpelor de pui, carne de porc taiata in bucati potrivite-ce aveti ( eu am avut o jumatate de pui de tara)
  • -750 ml suc de rosii
  • -2 capatani de usturoi
  • -apa
  • -mirodenii (piper macinat, foi de dafin, cimbru)
  • -ulei
  • -patrunjel

Mod de preparare

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul, apa si patrunjelul tocat marunt. Se da la cuptor timpul fiind in functie de carnea utilizata. Se completeaza din cand in cand cu apa in functie de cantitatea de sos pe care o vrea fiecare. Se serveste cu piure si muraturi sau vara cu salata de castraveti.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise