SOS CU SOFRAN PENTRU PESTE

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o lingura ulei de porumb
  • o lingura ulei de masline
  • o lingura lapte concentrat fara zahar
  • un galbenus de ou
  • o lingura mustar
  • 1-2 linguri zeama de lamaie
  • sare,piper
  • sofran pudra

Mod de preparare

Acest sos se serveste la preparate din peste...

Intr-un castron se amesteca galbenusul de ou,mustarul si laptele concentrat fara zahar ,pana ce se leaga,se omogenizeaza bine.Se leaga putin cate putin cu cele doua feluri de ulei,se adauga sare,piper si un praf de sofran,iar in ultimul moment se toarna zeama de lamaie dupa gust.

In cazul in care aveti probleme la preparare,puteti incalzi foarte putin laptele concentrat inainte de a fi incorporat.

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise