Sos cu pipote si inimi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g pipote si inimi,
  • sos de rosii (sau bulion),
  • sare,
  • piper,
  • otet.

Mod de preparare

Se fierb bine pipotele si inimile, apoi le pui la prajit pana se rumenesc bine. Separat intr-un bol amesteci sosul de rosii cu un pic de otet,  piper(eu pun si un pic de cimbru pentru ca ii da gust bun). Dupa ce s-au prajit pipotele si inimile adaugi sosul si il fierbi pana se ingroasa. Daca folosesti bulion in loc de sos de rosii amesteci bulionul cu un pic de apa si adaugi o lingurita de zahar. Pofta buna.

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Aripioare de pui la cuptor. Reteta simpla, delicioasa si foarte usor de preparat

Prepara aripioare de pui la cuptor cu boia, usturoi, sare si piper. O reteta simpla, delicioasa si foarte usor de facut,...

Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparat

Descopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise