Sos cu mustar

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g rosii
  • 3 fire hasmatuchi
  • 3 fire tarhon
  • 4 linguri smintina
  • 2 linguri mustar dulce
  • 2 linguri vinars
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • sos tabascos

Mod de preparare

Se cresteaza si se oparesc rosiile; apoi se curata si pulpa se taie cuburi. Se curta , se spala si se toaca verdeata.Se amesteca smintna cu mustar, vinars si laamie; se adauga rosii, verdeata si boia si se lasa sa se patrunda timp de 20 min.

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise