Sos cu ceapa si usturoi

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 cepe taiate
  • 1 lingurita de piper
  • 1 legatura de patrunjel taiat
  • 2 capatani de usturoi tocat
  • 2 liguri de ulei de masline
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Ingredientele se amesteca si se gatesc alaturi de pestele dorit.

Desi foarte potrivit pentru peste, acest sos se mai poate adauga la salate, legume, paste, precum si la carnea de pui.

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Ostropel de pui

Negresa cu ciocolata

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise