Sos ALL-I-OLI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 7 portii
  • 1/2 lt ulei
  • 8-9 catei de usturoi (depinde de gust, daca va place mai iute se pune mai mult usturoi, daca nu, in contrariu)
  • sare, otet sau zeama de lamaie

Mod de preparare

1) Se zdrobeste usturoiul si se amesteca cu sare, otet/zeama de lamaie

2) Se adauga putin cate putin uleiul si se amesteca fara oprire. Cand se vede ca a iesit ca o "crema" alb-verzuie si tare, inseamna ca este gata.

Se foloseste in companie de toate tipurile de carne, inclusa cea de peste la gratar sau de cartofi fierti.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise