Se ia pieptul, se spala, se indeparteaza pielita, se dezoseaza, apoi se taie cubulete micute. Se ia o tigaie adanca, se pune pe foc si se adauga untul, punem usturoiul taiat marunt il lasam sa se caleasca putin si adaugam ciupercile. Se adauga apoi si pieptul de pui. Lasam sa se caleasca toate impreuna pana se face carnita de pui, adaugam condimente dupa gust. Dupa ce carnita este facuta, adaugam smantana si cascaval dat pe razatoare (acesta din urma la alegere), se amesteca in continuu pentru a nu se lipi, dar nu se lasa sa dea in clocot. Se da de pe foc si se poate servi cu paste sau cu diferite garnituri.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise