Sorbet de portocale

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g zahar
  • 1 portocala
  • 60 ml suc de portocale
  • 1 lingurita\" Campari\"

Mod de preparare

Se fierbe zaharul 20 mim, cu 125 ml apa si cooaja de portocala. Se toarna intr-un vas de metal si se lasa sa se racoreasca. Se adauga suc de portocale si Campari: se congeleaza 4 ore, amestecind. Se serveste cu felii de portocala.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise