1. Curata merele de coaja, indeparteaza casutele cu samburi si taie-le felii.Stropeste-le cu zeama de lamaie si trece-le prin blender pentru a obtine un piure de mere.
2. Separat, fierbi apa cu zaharul pana obti un sirop si il lasi sa se raceasca complet.
3. Amesteca albusul batut spuma cu siropul de zahar, turnand cate putin din sirop, apoi adauga piureul de mere si amesteca bine.
4. Se introduce compozitia la congelator pentru 3-4 ore, apoi se scoate, se amesteca cu mixerul si se introduce din nou la congelator pentru inca 4 ore.Se repeta acesta operatiune de inca 1-2 ori, iar la urma se serveste.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise