Asezonati somonul cu sare si piper dupa gust.omogenizati mierea cu sucul de lime si mustarul boabe si pensulati somonul cu amestecul obtinut.ceea ce ramine lasati deoparte. Lasati somonul in frigider o ora ,sa se patrunda de arome. Apoi incingeti gratarul si asezati pe el somonul pe partea cu piele. Lasati-l acolo timp de cca 4 minute,dupa care il intoarceti pe partea cealalta. Il mai lasati inca 3 minute, dupa care il luati de pe gratar si il pensulati inca o data cu melanjul cu boabe de mustar ce v-a ramas.
Intre timp sper ca ati realizat ca s-au copt si cartofii in cuptor, nu? Adica i-am curatat si taiat wedges. Apoi am amestecat toate prafurile asezonatoare: sare, piper, scortisoara, boia cu uleiul de masline si am obtinut o pasta cu care am imbalsamat bine suprafata tuturor cartofilor.pe care i-am luat apoi si i-am plasat intr-o tava ,pe hirtie de copt si i-am dat la cuptorul preincalzit la 180 grade cca 25-30 minute, pina cind s-au rumenit.intre timp, i-am intors o data...
Cam asta a fost povestea scurta a somonului cu cartofi dulci,la care noi i-am adaugat si o salata simpla,verde,cu esalota si otet alb.sa aveti pofta,ca noi am avut!
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Alison's Trials.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise