SOMON LA CUPTOR

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aceasta reteta, este usor de preparat, foarte gustoasa si hranitoare. Avem nevoie de:
  • 1 somon, zeama şi coaja rasă de la 1 lămaie, 250 ml vin alb, 100 ml ulei de măsline, sare.

Mod de preparare

Se curăţă somonul, se sărează şi se aşează întro tavă sau vas yenna. Peste somon, adaugam uleiul de măsline, vinul, zeama de lămîie şi coaja rasă de lămîie. Se acoperă vasul cu o folie de staniol şi se dă la cuptor cam 45-50 minute. Inainte cu vreo 10 minute, de expirarea timpului de stat la cuptor, se scoate folia de aluminiu. Acest preparat se poate servi cu mujdei de usturoi alaturi de un pahar de vin alb.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise