1. Fileul de somon, dat prin faina, se prajeste in ulei, pe toate partile. Se aduga crevetii decorticati.
2. Se scurge grasimea din tigaie, se stoarce jumatate din lamaie, se adauga smantana dulce, praful curry, se lasa sa fiarba pana sosul ajunge la o consistenta cremoasa. Se aduga 1/2 din cantitatea de icre in sos.
3. In baia de ulei (100 ml.) se prajeste mararul intreg, pana capata o culoare verde, calda. Mararul astfel preparat se pune pe marginea farfuriei, sub forma de cuib. Se pune sosul pe farfurie, somonul se scoate si se pune in centru, crevetii pe langa el, restul de icre pe o felie de lamaie, deasupra somonului. Se poate decora cu restul de lamaie, taiata felii. Se serveste cu vin alb sec.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise