Se lasa sa se incalzeasca aluatul si se taie in dreptunghiuri destul de generoase, fileul de somon proaspat de taie cam de patru degete, se scoate pielea si se pun in diagonala pe un dreptunghi de aluat, se pune Maggi Secretul Gustului Intensavor, praf de usturoi, praf de ceapa, piper, deasupra se pune un dreptunghi de mozarela sau cascaval, si se imbraca somonul in aluatul fraged, se stringe bine la capete, se repeta operatiunea pana se termina. Se asaza produsul finit in tava, se unge fiecare bucata cu un ou batut si se da la cuptor cam 30, 40 de minute pana cand aluatul s-a rumenit.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise