Punem orezul la inmuiat 30 min. inainte de-al prepara. Saram si piperam fileurile de somon. Punem tigaia cu ulei la incins si prajim fileurile trecute prin faina pana se face o crusta fina. Pastram somonul prajit in cuptorul caldut pana e gata orezul. Taiem legumele in bucatele asa cum e in foto, punem o craticioara cu putin ulei de masline la incins, adaugam orezul si-l prajim 2-3min. Adaugam smantana lichida, apa fiarta si preparam orezul comform instructiunilor de pe pachet. Smantana ajuta orezul sa-i dea o culoare alba "vie".Dupa vre-o 10 min. adaugam sarea dupa gust si legumele. Amestecam totul, tragem cratita de pe foc, punem capacul si lasam sa se amestece aromele vre-o 5 min. Asezonati in farfurie somonul cu orezul asa cum e in foto sau dupa preferita voastra. E o reteta usoara, gustoasa si aspectoasa. Ii veti surprinde placut pe oaspeti, mai ales daca e servit cu un vin alb demisec rece. Pofta buna va doresc!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise