Spalati si uscati fileurile de somon apoi le frecati cu sare si piper. Tocati fin mararul si il amestecati cu pesmetul si coaja de lamaie razuita. Presati amestecul bine pe partea superioara a fileurilor.
Fierbeti cartofii curatati si taiati cuburi.
Pentru sos fierbeti supa de peste, adaugati boabele de mustar si lasati sa fiarba pana se inmoaie, puneti si crevetii taiati bucatele, apoi adaugati amidonul amestecand energic, puneti si 100g unt, sare, piper. Dupa ce a dat doua clocote luati de pe foc.
Incingeti 2 linguri ulei si treceti la foc iute sfecla.
Incingeti untul ramas si prajiti fileurile de somon, punandu-le prima data cu partea cu pesmetul in tigaie.
Serviti somonul cu sos, sfecla ,cartofi si felii de lamaie.
Daca doriti sa faceti de post inlocuiti untul cu ulei de masline
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise