Socată reţeta bunicii cu ghimbir si menta

Socată reţeta bunicii cu ghimbir si menta

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 ml socata
  • 750 ml apa minerala
  • o ceasca felii ghimbir
  • 5 linguri suc de lamaie verde
  • felii de lamaie verde
  • o legatura menta
  • gheata

Mod de preparare

Se diluiaza socata in apa minerala si se adauga ghimbirul si sucul de la lamaie , feliile de lamaie si legatura de menta si se serveste cu gheata dupa gust.Pentru adulti se poate adauga putin rom brun

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise