SNITELE DIN PULPA DE PORC

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 felii de pulpa de porc
  • sare, piper, cimbru, boia dulce de ardei, 2 oua, 4-5 linguri pesmet, 2 linguri faina, ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se spala bine carnea,se sterge bine de apa .

Se aseaza o bucata de folie de plastic pe tocator,se aseaza felia de carne,se inveleste si se bate bine pe ambele parti.La fel se procedeaza cu toate bucatile de carne.

Separat se bat ouale cu sare, piper,cimbru si boia dulce de ardei, iar pesmetul se amesteca cu faina si jumatate lingurita de boia dulce de ardei.

Fiecare bucata de carne se trece prin amestecul de pesmet ,faina si boia pe ambele parti, se preseaza usor suprafata snitelului ca sa adere "invelisul" cat mai bine,apoi prin oul batut si se prajesc pe ambele parti la foc potrivit in ulei incins. Cand sunt gata se scot pe un servetel de hartie pentru inlaturarea surplusului de grasime.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise