Snitele din piept de pui in fulgi de porumb

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept de pui mare
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • boia
  • 300ml lapte
  • faina
  • fulgi de porumb
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se taie carnea felii si se bate usor .Apoi se condimenteaza si se lasa sa stea 30 de minute in lapte. Intr-un castron se bat ouale si se condimenteaza. Se pregateste o farfurie cu faina si una cu fulgi de porumb. Snitelele se trec mai intai prin faina apoi prin ou iar in cele din urma prin fulgii de porumb dupa care se prajesc in ulei. Cand sunt gata se scot pe o farfurie acoperita cu servetele.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise