Snitele din dovlecei cu cascaval si marar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • • 2 dovlecei de marime medie
  • • 100 gr cascaval
  • • 4-5 linguri de faina
  • • 2-3 linguri de smantana
  • • 1 legatura de marar
  • • 1 ou
  • • Sare
  • • Piper
  • • Ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se curata de coaja dovleceii, se dau pe razatoarea mica si se strorc de apa lasata.

Peste dovlecei punem oul, faina, smantana, cascavalul ras si mararul tocat marunt, se mai adauga sarea si piperul si se amesteca bine cu o lingura.

Se pune ulei la incins si cu lingura se ia din compozitie si se aseaza in tigaie pana cand se rumenesc pe ambele parti.

Noi le-am servit cu rosii si ou fiert din care am facut o ciupercuta!

Pofta buna!

Mai multe retete pe http://laupasca.blogspot.com

Va astept!

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Ostropel de pui

Negresa cu ciocolata

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise