Se taie şi se bat şniţelele. Se acoperă cu folie şi se bat cu partea lemnoasă a ciocanului, să nu se rupă.Se face un amestec din sare, piper si boia cu care se presară şniţelele.Se pot lăsa de pe o zi pe alta.Eu aşa am făcut.
Se prăjesc 2 minute în ulei, pe fiecare parte ca să se coaguleze, să prindă crustă.
Ceapa se taie felii subţiri şi se aşază în straturi, alternând cu şniţelele.
Se pune apă(o cană), bulionul, dafinul.
Se fierbe înăbuşit, la foc mic, o oră. Se adaugă treptat apă , dacă e nevoie. Se formează un sos din ceapă.
Se serveşte cu piure/orez/mămăligă şi salată(murături).
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise