Se pun in trei farfurii faina, oul batut si pesmetul. Se dau snitelele mai intai prin faina, apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet, in asa fel incat sa fie bine acoperite, si se tin cel putin 30 de minute la frigider.
Se incinge intr-o tigaie mare uleiul de masline impreuna cu untul pana ce incep sa faca spuma si se condimenteaza usor cu sare si piper. Se prajesc snitelele circa 3-5 minute pe fiecare parte, pana ce pesmetul se rumeneste si devine crocant, iar carnea este prajita, dar suculenta.
Se pun snitelele pe un platou. Se infasoara fiecare fileu de sardea in jurul cate unei masline si se aseaza la mijloc peste snitele. Se garnisesc cu spalturi de lamaie si se servesc imediat.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise