Snitel natur din piept de pui cu legume sotate

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 rosie
  • 2 ardei grasi galben/rosu
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 100 g dovlecel
  • 150 g ciuperci
  • 4-5 catei de usturoi
  • cateva fire de patrunjel
  • condimente pentru carnea de pui
  • 5 linguri ulei de masline
  • sare, piper, paprika

Mod de preparare

Se spala si se taie marunt (felii, cubulete, fasii) legumele apoi se calesc in 4 linguri de ulei de masline incepand cu morcovii si ceapa. Dupa cateva minute adaugati ardeii, apoi dovlecelul, rosia si ciupercile. Condimentati, adaugati cam 50 ml apa si lasati la foc mic sa se patrunda bine legumele.

Se dezoseaza si se curata de piele pieptul de pui, apoi se taie transversal in felii de 6-7 mm grosime. Se bate carnea pe un fund de lemn, apoi se condimenteaza cu piper, paprika si condimente pentru pui, dar nu se pune sare. Se unge apoi cu mana cu putin ulei de masline.

Se pune la incins un gratar teflonat sau tigaie antiaderenta si se pun bucatile de piept de pui cateva minute pe fiecare parte, pentru ca se face foarte repede, e foarte fraged si gustos.

Adaugati putin patrunjel peste legume si asezati-le pe platou langa snitelul natur. Garnisiti cu verdeata, felii de ardei rosu si catei de usturoi taiati pe lung.

Pofta buna.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise