Pentru orez, curatati ceapa si taiati-o marunt.Incingeti untul intr-o craticioara si caliti ceapa, adaugati orezul, caliti-l un pic si presarati curry.Turnati supa de legume si dati-o in clocot.Fierbeti orezul in craticioara acoperita, la foc mic, timp de 20 de minute.
Spalati carnea sub jet de apa, stergeti-o cu un servetel ca sa se usuce si contimentati-o cu sare si piper, incingeti untul intr-o tigaie si prajiti snitelele pe ambele parti.
Puneti snitelele intr-o tava pentru copt, puneti pe fiecare cate 1 felie de sunca, ananas si branza Gouda.Bagati tava in cuptorul preincins.Lasati la copt 12 minute.
Aranjati decorativ snitelele, puneti alaturi orezul cu curry, ornati cu fire de verdeata si serviti imediat.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise