Snitel din carne tocata

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700g carne tocată;
  • 2 linguri de unt;
  • 1/2 pahar pesmet;
  • piper;
  • sare.

Mod de preparare

Carnea tocată se pune într-un castron şi se amestecă bine cu sare şi piper după gust.

Din această compoziţie se fac şase turtiţe de grosimea unui centimetru, se dau prin pesmet şi se prăjesc în untul bine încins.

Se servesc cu cartofi prăjiţi, piure de cartofi sau cu legume fierte şi opărite cu unt.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise