Snitel de porc in crema de dovlecel

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 dovlecel mic
  • 4 crengute cimbru verde
  • 1 ceapa
  • 4 snitele de porc
  • 4 linguri de unt topit
  • sare
  • piper
  • 250 ml supa
  • 200 ml smantana
  • 1 lingurita coaja de lamaie rasa

Mod de preparare

Snitelele le prajim in unt topit pana devin aurii,apoi saram piperam si le tinem la cald.In untul ramas adaugam ceapa taiata marunt sa se caleasca,turnam supa si smantana si fierbem putin.Apoi punem si feliile de dovlecel taiate pe lung sa fiarba.Adaugam in sos frunzele de cimbru tocate cand l-am luat de pe foc.Mai condimentam sosul cu sare si piper daca este nevoie.

Servim snitelele alaturi de sos,si ornam cu coaja de lamaie rasa.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise