SNITEL CU SUSAN SI VARZA DE BRUXELLES

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800g.piept de pui,
  • 4 linguri susan,
  • 1 kg.varza de Bruxelles,
  • 1 1/2 ceasca zeama de legume,
  • 2 linguri ulei,
  • sare,
  • piper,
  • 2 linguri unt;

Mod de preparare

1. Pieptul de pui se portioneaza in 4 felii pentru snitel (200g. fiecare), se bate, se condimenteaza cu sare si piper si se presara cu susan.

2. Varza se curata de frunzele vestede, se spala, se fierbe 15 minute in supa de legume.

3. Feliile de snitel se prajesc in uleiul incins.

4. Varza se soteaza in unt si se serveste alaturi de snitel si de un vin alb sec.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise