Se portioneaza carnea in felii de snitel, se bate cu ciocanul de snitel, se sareaza, pipereaza, se tavalesc prin faina si se prajesc (nu folosim ou) intro tigaie in care am incins 2-3 linguri de ulei, la foc mare, pe fiecare parte, timp de 2 minute. Se scot din tigaie.
Ceapa verde se spala si se curata. Partea alba se toaca fin, iar partea verde se taie inele. Ciupercile se spala si se taie, in jumatati sau in 4.
Se mai adauga ulei in tigaie si se baga ceapa la inabusit, pana devine sticloasa. Se adauga ciupercile si se prajesc 3 minute la foc puternic, amestecand continuu. Se condimenteza cu sare si piper, se toarna zeama si se lasa la fiert 5 minute.
Se adauga smantana, potrivim sosul cu sare si piper. Snitelul se pune la incins in sos si se serveste cu ceapa verde deasupra.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise