Sirop de menta

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 legatura de menta proaspata
  • zahar
  • eventual colorant alimentar verde

Mod de preparare

Se spala frunzele, se pun intr-o craticioara acoperita cu apa si se lasa sa fiarba la foc mic 30 min . Se strecoara printr-o frunza . La 1/2 l de suc se pun 350 g de zahar. Se pune intr-o oala si se fierbe 15 min la foc mic. Se pune in sticla si se coloreaza eventual cu colorant verde.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise