Sirop de capsuni preparat la rece. Reteta rapida, delicioasa si foarte usor de facut

Sirop de capsuni preparat la rece - reteta rapida, delicioasa si foarte usor de facut. Descopera cum sa faci un sirop natural de căpșuni, fara fierbere, perfect pentru deserturi si bauturi racoritoare.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Sirop de capsuni preparat la rece. Reteta rapida, delicioasa si foarte usor de facut

Ingrediente

  • 1300 g capsuni
  • 1300 g zahar
  • sucul de la o lamaie

Mod de preparare

Intr-un vas punem capsunele, peste care adaugam zaharul si sucul de lamaie.

Ii punem la frigider 2-3 zile pana cand se dizolva tot zaharul, timp in care amestecam din cand in cand.

Cand zaharul s -a dizolvat complet, turnam siropul in sticle sterilizate.

Pastam siropul intr-un loc racoros.

Din capsunele ramase, puteti face un delicios gem de capsuni, o prajitura pufoasa cu capuni sau chiar un cheesecake cu capsuni. Pofta buna!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise