1. Carnea de porc de taie in cubulete(4cm*4cm*4cm). Ceapa se taie in bucati mari.
2. Intr-un vas inalt se adauga carnea taiata, ceapa, zeama de lamaie, o lingurita de paprika, sare si piper dupa gust, apa minerala.Se amesteca bine.
3. Peste amestecul din vas se pune un capac, si se pune la frigider.
4. Carnea este gata peste 4-5 ore, dar pentru un rezultat mai gustos, amestecul se lasa la frigider peste noapte.
5. Odata scos din frigider, din amestec se scoate carnea, si se infige pe frigarui.
6. Frigaruile se pun pe gratar, sau se pot praji pe tigaie.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise