Ardeii se curata de simburi si se taie cubulete si se prajesc intr-o tigaie de teflon in care s-aturnat putin ulei de masline.Cit ardeii se prajesc se taie vinata cubulete si se adauga la ardei si pe rind ceapa si rosiile si usturoiul pisat se lasa sa se inabuseasca pina aproape nu sint lichide.Se bat trei oua si se toarna peste legume sa le cuprinda pe toate se lasa 5 minute si dupa aceea se adauga restul oualelor ca ochiuri peste legume,se acopera cu un capac si se face focul mic si se lasa pina ouale se coaguleaza dar nu sint tari(galbenusul trebuie sa fie moale).Se impart in portii ca fiecare sa aiba un ochi de ou.Este foarte gustos cu bagheta proaspata.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise