Shakshuka cu ciuperci

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr ciuperci proaspete sau din conserva
  • 800 gr de rosii cojite proapete sau din conserva
  • 1 ceapa taiata marunt
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 ardei gras taiat cuburi
  • 3 lingurite de oregano uscat
  • 1 ardei verde iute daca doriti
  • 5-6 oua
  • 3 linguri ulei de masline
  • paprica rosie,sare,piper

Mod de preparare

Intr-o tigaie adanca si lata incalzim uleiul si punem ceapa la prajit. Adaugam usturoiul taiat marunt si paprica rosie si amestecam usor.

Adaugam ardeii si ciupercile si le prajim putin, dupa care adaugam rosiile, oregano, putina sare putin piper si lasam sa fiarba cam 15 minute pana scad putin.

Cu o lingura facem putin loc intre legume si spargem ouale in shakshuka. Lasam putin cu capac pana ouale se coaguleaza si se formeaza albusul bine. Se pot adauga si carnaciori la grill sau bucatele de branza.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise