Shake indian

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 plic cafea Jacobs;
  • - 2 linguri apa calda;
  • - 2 lingura înghetata;
  • - 4 cuburi de gheata;
  • - 2 cesti de lapte rece;
  • - 1 lingura de zahar;
  • - putina ciocolata amaruie, razuita;
  • - frisca (optional).

Mod de preparare

1. Într-un castron se adauga cafeaua, apa calda, si se amesteca bine cu blender-ul (sau cu lingura).

2. Adauga cuburile de gheata, laptele, 1 ling. înghetata si amestec-o.

3. Se toarna în 2 pahare, se pune deasupra frisca si cealalta lingura de înghetata ramasa (împartita pt. amândoua cesti), putina cafea, si ciocolata razuita.

4. Desertul este gata.

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise