Am blenduit painea stoarsa bine si cateii de usturoi, am amestecat cu nuca si usturoiul, am adaugat zeama de lamaie, putina sare. Am inceput sa adaug uleiul, putin cate putin, ca la maioneza; dupa fiecare lingura de ulei am mixat bine, pentru incorporare. Cand crema a devenit pufoasa, cremoasa, am pus mixerul deoparte.
Sfecla am taiat-o felii; pe fiecare felie de sfecla am asezat cate o lingura de sos, am suprapus cate 3-4 felii unse si am ornat cu putina crema.
P.S. Reteta am vazut-o la Cireasa de pe tort, preparata de Horia Varlan.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise