Se curata scrumbiile, se inlatura capul, se golesc de intestine si se spala cu apa rece. Se sareaza si pe dinauntru si pe dinafara, se lasa sa stea cu sarea cateva minute. Se spala ciupercile, se taie felii subtiri si se pun cu o lingura de unt sa scada pe foc mic, impreuna cu sare si piper macinat. Cand ciupercile s-au inmuiat bine, se adauga un paharelde vin alb si se laba sa fiarba acoperit.Scrumbiile se prajesc in unt, se scot si se asaza pe un platou adancit. Se stoarce deasupra lor o lamaie si se servesc calde, cu garnitura de ciuperci bine scazute.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise