Scoici umplute cu orez, morcov si pastarnac

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • scoici comestibile
  • 1ceapa
  • 1morcov
  • 1pastirnac
  • 50g orez
  • piper macinat
  • marar si patrunjel verde
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Se curata, se spala si se fierb scoicile. In momentul in care se deschid, se iau din apa, se lasa la racorit, se scoate partea carnoasa.

Se dau morcovul si pastarnacul pe razatoarea mica, ceapa pe rzatoarea mare, se calesc apoi in putin ulei. Se fierbe orezul, se lasa la racit. Partea carnoasa a scoicii se toaca foarte fin, dupa care se amesteca cu toate ingredientele de mai sus, adaugandu-se marar si patrunjel tocate, piper si sare.

Se umplu scoicile, se leaga fiecare cu ata, se pun in tava cu putina apa, se dau la cuptor la foc mic.

Se servesc cu diverse garnituri si salate.

Tort trio de ciocolata. Reteta de tort cu blat umed de cacao si trei feluri de ciocolata

Tort Trio de Ciocolata. Reteta perfecta de tort cu blat umed de cacao si trei mousse-uri fine din ciocolata neagra, cu lapte...

Piftie - racituri - de curcan

Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj

Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj este o alegere delicioasa pentru o gustare sau chiar pentru o masa...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise