scoici si crustacee cu sofran in caserola

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • nuci saint jacques
  • scoici
  • midii
  • creveti
  • morcovi
  • ceapa
  • vin alb
  • unt
  • smantana
  • sofran
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cubuletele de morocvi se calesc cu ceapa in unt, apoi se toarna peste ele zeama de la midii si vinul alb apoi se lasa totul sa scada la jumatate.

Se adauga smantana , sofranul , sarea si piperul. Se lasa la foc potrivit pana se obtine un sos legat, apoi se incorporeaza scoicile si crustaceele. Se lasa sa fiarba la foc mic 15 min.

Se rastoarna totul intr-o caserola si se decoreaza cu cativa creveti si cu lamelele de morcovi oparite.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise