scoici SAINT-JACQUES in aluat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • nuci si cochilii saint jacques
  • morcovi
  • telina
  • lamaie
  • unt
  • smantana
  • praf de curry
  • sare
  • p iper
  • aluat de foietaj

Mod de preparare

Morcovul si telina se calesc in unt intr-o tigaie . In fiecare chochilie se pun cate 2 nuci , legume si smantana. Se adauga sare si piper, apoi se presara praful de curry , se inchide cu grija fiecare chochilie ,sudand marginile cu cate o banda de aluat de foietaj. Se pun la cuptor toate chochiliile 20 min.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise