Scoici picante

Timp pregatire
30 minute

Ingrediente

  • 2 catei usturoi
  • 1 legatura patrunjel tocat
  • 2 ardei iuti rosii tocati marunt
  • 4 linguri ulei masline
  • 500g scoici mari
  • 120ml vin alb sec
  • 6 felii paine neagra prajita
  • Zeama o lamaie

Mod de preparare

Intr-o tigaie mare, rumeniti 2 minute in ulei, usturoiul si ardeiul. Puneti apoi si scoicile si lasati sa fiarba 8 minute la foc mare.

Turnati vinul si lasati sa se inmoaie scoicile. Presarati patrunjelul, zeama de lamaie si sarati dupa gust.

Aranjati painea prajita in mijlocul farfuriei, deasupra puneti scoicile cu sosul lor si serviti imediat.

Alte retete delicioase gasiti pe blogul Eileen Cuisine!

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise