Scoici din foetaj cu somon si capere

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet aluat de foetaj
  • 150g somon afumat
  • 1 cescuta de capere din otet
  • 1 cana de smantana

Mod de preparare

Se taie aluatul cu ajutorul formelor pentru tarta. Rondelele decupate se coc in respectivele forme asezate pe o tava in cuptorul incins dinainte. Cand s-au umflat se scot repede si se cresteaza cat sa se poata deschide ca o scoica, se pune repede cate o lingura de smantana, cateva fasii subtiri de somon si cateva capere, portionand dupa gust. Se mai lasa doua trei minute inapoi in cuptor si se aduc la masa imediat ce s-au scos de la cuptor.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise